top of page
IMG_5754_edited.jpg

Diana's Keuken

Leren koken, van klassiekers tot modern koken met de Thermomix. 

Leren koken
Ingrediënten koken
IMG_5210_edited.jpg

Leren koken

Heb je niet veel ervaring of altijd al gedroomd om een chef in de keuken te zijn? Of gewoon voor de gezelligheid ,koken in groep,leer de kneepjes van het vak .  Het resultaat?... Dat proef je op het einde van de avond zelf. Schrijf je in voor een van de geplande kooklessen, vraag kooklessen aan voor je eigen groep vriend(innen) of contacteer ons vrijblijvend voor meer info. 

Koken met de Thermomix

Koken met de Thermomix

Heb jij al gehoord van de Thermomix?

Wij werden destijds meteen verliefd op deze veelzijdige professionele keukenrobot en jij vast ook. Wegen, mengen, malen, opkloppen, stomen, omroeren, hakken, emulgeren, kneden, verpulveren, verwarmen en koken. Geen enkele handeling in de keuken is hem onbekend. Diana leert je als officieel Thermomix consulente alle geheimen van deze fantastische machine. We nodigen je graag uit op een van de onze workshops bij Atelier Eigen Tijd te Hechtel Eksel, Limburg. Of je kan Diana boeken voor een gezellige demo bij jou thuis.

IMG_5767_edited.jpg
99EBA72E-C5DB-4C51-98D1-5077B5D708BF.JPG

Diana's recepten

Als een echte keukenprinses deelt Diana graag haar creaties en recepten met jou. Je vindt al haar recepten terug in Diana's recepten blog. Schrijf je onderaan de pagina in op de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten via email. Heb je zelf recepten waaraan je je niet durft wagen wat je samen eens met de hulp van Diana wil bereiden? Stuur ons een mailtje ;)

Diana's recepten
bottom of page