top of page
Image by Watermark Designs

Atelier Eigen Tijd

"Een unieke plek vol creativiteit"

Koken, schilderen en bovenal genieten in een gezellige huiselijke sfeer,

bij Diana Hendriks.

Het verhaal van Atelier Eigen Tijd

 - Diana Hendriks -

Bij Atelier Eigen Tijd kun je leren Koken, schilderen en bovenal genieten in een gezellige huiselijke sfeer. Gastvrouw Diana, kunstschilder, kok en officieel Thermomix consulente, neemt je tijdens haar cursussen en workshops mee op een culinaire en kunstzinnige reis en dompelt je op onder in al haar kook en schilderskennis. Je kun Diana ook inhuren  voor een

Thermomix demonstratie 

Diana  is een vat vol creativiteit en stilzitten is niet haar sterkste kant. Ze deelt haar kennis graag met de wereld. De passie voor koken en schilderen is door de jaren heen ontstaan .

 

Atelier Eigen Tijd bundelt al Diana's passies onder een dak. Op deze unieke landelijke locatie vind je Diana's keuken en schildersatelier , een Bed & Breakfast in een mooie omgeving om te genieten van een beetje 

'eigen tijd'

 

In Diana's keuken worden uitgebreide kookcursussen en workshops georganiseerd . Een aparte passie is koken met de Thermomix. Deze professionele en veelzijdige keukenrobot is een ongeëvenaarde meerwaarde voor je keuken. Als officieel Thermomix consulente kun je bij Diana terecht voor Thermomix demo's, workshops, recepten en uiteraard het toestel zelf. Lees hier alles over dit fantastische toestel. Bekijk voor alle mogelijkheden en om in te schrijven de agenda in Diana's keuken of stuur vrijblijvend een mailtje. 

 

In Diana's schildersatelier kun je terecht voor workshops voor beginners en gevorderden, vrij schilderen.

Bekijk alle mogelijkheden en om in te schrijven de agenda in Diana's schildersatelier of stuur vrijblijvend een mailtje. 

Tot slot kun je bij Atelier Eigen Tijd  binnenkort ook overnachten in de Bed & Breakfast en zo letterlijk even ontsnappen en genieten van je 'eigen tijd' met uiteraard een vers bereid ontbijt. 

Over ons

Diana's Webshop

Diana's Creaties

Diana's creaties

Laat van je horen

Heb je interesse om te leren koken of schilderen? Of Wil je alles te weten komen over de Thermomix. Bekijk onze agenda en schrijf je in op een van de aankomende evenementen of stuur ons vrijblijvend een mailtje met jouw wensen en verzoeken via ons contactformulier. 

Ik ben geïnteresseerd in:

Bedankt voor de inzending!

Contactformulier
bottom of page