top of page

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 29 november 2023.

Welkom bij ateliereigentijd.be ("wij", "ons" of "onze"). Door gebruik te maken van onze website en diensten ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruikmaakt van onze website.

1. Gebruik van de Website

Door de website van ateliereigentijd.be te bezoeken, stem je ermee in dat je de site alleen gebruikt voor wettige en toegestane doeleinden. Je stemt ermee in om de website niet te gebruiken op een manier die de rechten van anderen schendt, beperkt of hindert.

2. Inschrijvingen en Bestellingen

Voor inschrijvingen voor workshops, demonstraties en aankopen in onze webshop gelden specifieke voorwaarden. Door je in te schrijven of een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

3. Intellectuele Eigendom

De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en audiovisueel materiaal, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het kopiëren, reproduceren of verspreiden van materiaal van de website zonder onze uitdrukkelijke toestemming is verboden.

4. Privacy

Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens volgens ons privacybeleid. Door onze website te gebruiken, stem je in met de verzameling, verwerking en opslag van jouw gegevens zoals beschreven in dat beleid.

5. Aansprakelijkheid

Wij streven ernaar accurate en actuele informatie te verstrekken, maar wij garanderen niet dat de informatie op de website volledig, nauwkeurig of actueel is. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies, letsel, aansprakelijkheid, kosten of schade die voortvloeien uit het gebruik van onze website.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates. Door de website te blijven gebruiken na wijzigingen, ga je akkoord met de herziene voorwaarden.

7. Toepasselijk Recht

Deze algemene voorwaarden vallen onder het Belgisch recht. In geval van geschillen zullen deze worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van België.

8. Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden, neem contact met ons op via info@ateliereigentijd.be of bel +32495295391.

bottom of page