De Thermomix

Leren koken met de Thermomix, wereld's meest veelzijdige keukenrobot 

 
thermomix sfeer.jpg

De Thermomix

Perfectie in alle eenvoud. Dat is de Thermomix in zijn aller kortste samenvatting. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Deze professionele en intelligente keukenrobot maakt van alle keukenhandelingen kinderspel zodat jij oprecht van het koken kan genieten. Bakken, koken, stoven, fermenteren, slow-cooking, opwarmen, ... Wegen, mengen, malen, kloppen, stomen, roeren, kneden, hakken, emulgeren, ... De Thermomix voert het allemaal uit in een handomdraai. Ontdek het pure gemak en genot van het koken en behaal de perfectie van een sterrenchef in je keuken met de Thermomix. 

De Thermomix is toegankelijk en gebruiksklaar voor ieder niveau in de keuken. Van beginner tot hobby kok tot ervaren professional. De Thermomix is je ideale partner voor alle bereidingen. Via het geïntegreerde Cookidoo app heb je toegang tot alle recepten waarbij de Thermomix stap voor stap elke handeling aangeeft met de benodigde ingrediënten, afweging en instellingen aangeeft om vervolgens je perfecte gerecht te bereiden. Via wifi zal de Thermomix ook automatisch updaten en nieuwe recepten toevoegen. 

  • Tijd besparen

Thermomix neemt het fijnsnijden, mixen en koken over zodat u meer tijd voor uw tafelgenoten heeft.

  • Innovatie 

Volgepakt met technische innovaties tovert de nieuwe Thermomix verrukkelijke gerechten.

  • Inspiratie

Laat u dagelijks in vervoering brengen door nieuwe culinaire overheerlijke gerechten uit het grootste kookboek ter wereld.

  • Gelukzalig gevoel

Thermomix begeleidt u stap voor stap doorheen al onze recepten en garandeert succes.

  • Creativiteit

Geef uw culinaire fantasieen vrij spel met meer dan 20 functies zoals Hoge temperaturen, Slow Cooking en Fermenteren.

Probeer de Thermomix voor je hem koopt!

Interesse in de Thermomix? Vraag een demo aan bij jou thuis of sluit aan bij een van onze workshops in Atelier Eigen Tijd te Hechtel Eksel. Diana verzorgt Thermomix demonstraties over heel Limburg en Vlaanderen. Na de demo kan je jou Thermomix meteen bestellen en wordt deze aan huis geleverd. Vraag hierbij zeker naar de promotie van de maand!

 

Nazorg

Uiteraard zorgen we ook na je aankoop voor de nodige ondersteuning en kan je bij ons terecht voor extra lessen, tips en tricks en uitgebreide recepten voor de Thermomix. Heb je kennissen, vrienden of familie die ook een Thermomix demonstratie wensen? Laat het ons weten.  

 

Reeds overtuigd? 

Bestel meteen je Thermomix in de webshop. 

 

Demo & workhops

Probeer de Thermomix voor je hem koopt en ontdek vrijblijvend al zijn fantastische eigenschappen. Contacteer ons via het inschrijfformulier voor een Thermomix demonstratie bij jou thuis of in onze keuken. Kijk in de agenda en sluit aan bij een van onze workshops of bel meteen voor een afspraak. Atelier Eigen Tijd is gelegen te Hechtel Eksel, Noord Limburg, vlakbij Pelt, Leopoldsburg en Lommel en in de ruime omgeving van Houthalen, Heusden Zolder, Beringen en de Kempen. Reken 30-60 minuten van Hasselt, Genk, Sint Truiden, Eindhoven en Maastricht en tot 90 minuten van Antwerpen en Brabant. 

thermomix onderdelen.jpg
 

Bestel online