top of page

Workshops

In Diana's keuken worden kookcursussen en workshops georganiseerd . Een aparte passie is koken met de Thermomix. Deze professionele en veelzijdige keukenrobot is een ongeëvenaarde meerwaarde voor je keuken. Als officieel Thermomix consulente kun je bij Diana terecht voor Thermomix demo's, workshops, recepten en uiteraard het toestel zelf. Ze biedt gratis en vrijblijvende demonstraties aan, zodat u de magie van Thermomix uit de eerste hand kunt ervaren. Ontdek hoe het uw kookproces vereenvoudigt, u tijd bespaart en een wereld aan smaken opent!

In Diana's schildersatelier kun je terecht voor workshops vrij schilderen, voor zowel beginners en gevorderden. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

Reserveer jouw plaats!

 • 26 jun 2024, 18:00 – 20:00
  Hechtel-Eksel, Eikelbosstraat 14, 3941 Hechtel-Eksel, België
  Wij bieden gratis en vrijblijvende demonstraties aan, zodat u de magie van Thermomix uit de eerste hand kunt ervaren. Ontdek hoe het uw kookproces vereenvoudigt, u tijd bespaart en een wereld aan smaken opent!
 • 04 jul 2024, 18:00 – 22:00
  Atelier Eigen Tijd, Eikelbosstraat 14, 3941 Hechtel-Eksel, België
  Diana neemt je mee in de wereld van de Thermomix, voor beginners en gevorderden. De workshop vindt plaats in kleine groepen, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en praktische tips om het beste uit je Thermomix te halen. Het resultaat? Een heerlijke culinaire creatie direct op je bord
 • Het tijdstip wordt later bepaald
  Hechtel-Eksel, Eikelbosstraat 14, 3941 Hechtel-Eksel, België
  Diana leert je de kneepjes van het vak, voor beginners of gevorderden. De schilderles gaat door in beperkte groepen, ingedeeld volgens je ervaring zodat je met veel persoonlijke aandacht en oog voor praktijk het optimale uit je lessen haalt en het resultaat?... Dat zie je meteen op het doek.
bottom of page