top of page

De Kobold

De draadloze alleskunner voor elk type vloer

De gloednieuwe Kobold VK7 is een indrukwekkend allergievriendelijk reinigingssysteem dat zorgt voor de grondigste dieptereiniging van diverse oppervlakken, waarbij het hardnekkigste vuil, als de fijnste stofdeeltjes en bacteriën krachtig verwijderd worden. De lichte en wendbare Kobold VK7 voldoet aan de hoogste ergonomische standaarden, zorgt voor een ongelofelijk gemak en een enorme tijdswinst. Ook is dit snoerloos state-of-the-art systeem met voorsprong de allerstilste, de meest hygiënische, duurzame en de best presterende in zijn categorie.

Kobold

Nog krachtiger, nog handiger

DE GLOEDNIEUWE EB7  AUTOMATISCHE BORSTEL

DE GLOEDNIEUWE EB7  AUTOMATISCHE BORSTEL

De elektrische borstel EB7 met zijn onderhoudsvrije tweemotorige technologie en unieke roterende borstels, stofzuigt harde vloeren, vloerkleden en tapijten tot in de diepte (tot 4500 tpm).

Auto modus: de intelligente vloerdetectie van de EB7 detecteert automatisch het vloertype en stelt vervolgens de meest geschikte rotatiesnelheid van de borstel, en de zuigkracht in. Nieuwe afdichtingslip vooraan voor het opzuigen van grof vuil.

Uitstekend bereik onder laag meubilair dankzij het extra laag en breder model. Zuigt over de gehele breedte wat zorgt voor een optimale reiniging van randen en hoeken. Reinigt ook hoogpolig tapijt grondig met uitgeschakelde borstels.

DE GLOEDNIEUWE PB7  TEXTIELBORSTEL

De PB7 elektrische bekledingsborstel met geïntegreerde zuigslang verwijdert grondig stof-, allergene- en vuildeeltjes op diverse types stoffering zoals autostoelen en sofa’s. De borstels draaien in tegengestelde richting en maken zo het meest hardnekkige vuil los, op een materiaalvriendelijke manier. Eerst slaan de borstels het vuil uit de vezels, waarna het losgemaakte vuil onmiddellijk wordt opgezogen.

DE GLOEDNIEUWE PB7  TEXTIELBORSTEL
DE GLOEDNIEUWE SP7  STOF/DWEIL

DE GLOEDNIEUWE SP7  STOF/DWEIL

De SP7 zorgt voor een streeploze netheid in recordtijd door het gelijktijdig krachtig stofzuigen en poriëndiep dweilen van alle types harde vloer zoals parket, hout, laminaat, tegels, steen, en nog veel meer.

Verschillende vocht- en zuigkracht-niveaus, drie verschillende Koboclean reinigingsconcentraten en vier verschillende microvezeldoeken voor elke behoefte en elk type vloer. Snelle vloerdroging door precies de juiste bevochtiging van het doek.

 

Compact, laag en wendbaar ontwerp voor excellente randreiniging en reiniging onder meubillair.

DE GLOEDNIEUWE SP7  VK7 HOOFDMOTOR

Hoogstaande onderhoudsvrije en energiezuinige reluctantiemotor. Een extreem krachtige motor met 95.000 toeren per minuut. Dankzij het uniek motorbeschermingssysteem kan de VK7 omgaan met extreme belastingen waar andere motoren het al lang zouden begeven. Kies tussen 4 verschillende zuigkrachtniveaus waaronder ook een nieuwe boost-knop.

DE GLOEDNIEUWE SP7  VK7 HOOFDMOTOR

De voordelen

De beste (snoerloze) reinigingsprestaties in zijn categorie

Beste batterij op de markt + verwisselbaar

Uitstekende reinigingsmogelijkheden boven de vloer en in de wagen

Meest hygiënische reinigingssyteem (op batterijen)

TÜV gecertificeerd als geschikt voor mensen met een allergie
 

‘s Werelds enige filterzak gemaakt van gerecycleerde materialen

Het stilste systeem in zijn categorie

Personaliseerbaar via de App: op maat gemaakte niveaus voor individuele behoeften

De voordelen van de Kobold

Shop de Kobold

bottom of page